Previsió Meteorològica pel 25, 26 i 27 de Gener

Divendres 25 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel:  Cel serè durant bona part del dia, amb molt bona visibilitat i un ambient net i fred. A partir de la tarda i vespre arribaran pinzellades de núvols alts per ponent, tot plegat per decorar. Ambient fred de matinada i amb lleugera recuperació de cara a migdia.

Vent:  Tramuntana forta de matinada, de força 6/8 i ratxes que poden superar els 70 o 80km/h. A ultima hora de la matinada i primera del matí encalmarà ràpidament, per donar pas a garbí fluix o calmes la resta del dia. 

 Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada, baixant progressivament a maror al llarg del matí i marejol a partir de migdia. De matinada i matí, la mar de fons de gregal serà notable, entre 1,5 i 2m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Precaució: Situació de tramuntana la primera meitat del dia.  
   
Tª Mar: 13,5ºC


 
 
Dissabte 26 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada, sobretot de núvols alts i mitjos, però amb tendència a aclarir-se ràpidament durant el matí, per acabar dominant un cel serè la resta del dia. Ambient una mica més suau amb pujada de màximes i mínimes

Vent: Terral de matinada i matí amb gir a tramuntaneta de força 3/4 a partir de migdia, la qual es mandindrà la resta de tarda i vespre.
 
 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí amb marejol a partir de migdia i tarda. Lleugre tràgul de gregal a partir de la tarda i vespre.

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Apte.  
 
Tª Mar: 13,9ºC



 
Diumenge 27 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè des de la matinada fins a mitja tarda o vespre, quan començarem a veure núvols alts i mitjos per ponent, els quals començaran a tapar el cel durant la nit. Ambient força més suau, sobretot al centre del dia. 

Vent: Terral de matinada i matí amb gir a garbí de força 2/4 a partir de migdia.
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí amb marejol a partir de migdia i tarda.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Apte.  
 
Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada