Previsió Meteorològica per l'1, 2 i 3 de Febrer

Divendres 1 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel
serè de matinada i fins ben be a mitja tarda, a partir d'aleshores començarem a intuir l'arribada d'un canvi de temps, amb l'arribara de núvols alts d'oest cap a est, els quals ja taparan força el cel a ultima hora de la nit. Encara seguirem amb un ambient molt suau, amb minimes una mica més altes.  

Vent: Terral de matinada i matí amb gir a garbí fluix, de força 1/3 a partir del migdia i tarda .

Estat de la Mar: Arrissada la major part del dia, amb estones de calma al matí. 
 
Condicions per al bany i la navegació:  

   
  Apte.
 

  Tª Mar: 13,1ºC


Dissabte 2 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel
variable de matinada i primera hora del matí, degut al pas d'un front fred. De matinada o bon matí es possible que descarregi algun ruixat de curta intensitat i passatger. A partir de mig matí i migdia el cel s'aclarirà ràpidament i només aguantaran núvols de vent i nuvolades enganxades a muntanya. Ambient notablement més fred i molt ventat, amb sensació de fred acusada.  

Vent: Tramuntana que entrarà de forma sobtada a partir de mitja matinada, pujant de força 4/6 a 6/8 a primera hora del matí. A mesura que avanci el dia la tramuntanada anirà guanyant intensitat i a partir de mitja tarda augmentarà a força 7/9 i ratxes que ja poden superar els 100km/h. Al vespre i nit s'entaularà la gropada violenta, amb força 9/10 i ratxes que poden superar els 110km/h.  

Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror al matí i ja a Maregassa a partir de migdia. La mar de fons de gregal pujarà del metre fins als 2,5m d'alçada al final del dia.  
 
Condicions per al bany i la navegació:  

   
   Prohibit: Temporal de tramuntana.
 

  Tª Mar: 13,1ºC



Diumenge 3 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel
serè durant tot el dia, només amb núvols de vent o senyals de tramuntana a les muntanyes. Molt bona visibilitat i ambient de ple hivern, amb sensació de fred molt acusada pel vent. 

Vent: Tramuntana molt forta o violenta de matinada i fins a migdia. Bufarà a força 9/11, amb ratxes que poden superar els 110 o 120km/h. A partir de mitja tarda, la gropada anirà afluixant molt a poc a poc, baixant a força 7/9 al vespre i nit. 

Estat de la Mar: Maregassa durant tot el dia, amb àrees de Mar Brava des de la matinada fins a migdia, sobretot mar endins. 
 
Condicions per al bany i la navegació:  

   
   Prohibit: Temporal de tramuntana.
 

  Tª Mar: 13,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada