Previsió Meteorològica pel 16 i 17 de Gener

Dimecres 16 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, amb tendència a tapar-se ràpidament durant el matí, degut al pas d'una nova borrasca. El cel ben tapat ens acompanyarà fins al final del dia i no descartem que s'arribi a escapar alguna gotellada o ruixat entre migdia i la tarda. Ambient de ple hivern.

Vent: Tramuntaneta a primera hora de la matinada, de força 3/5, desapareixent amb el pas de les hores. Al matí i ben be fins a primera hora del vespre dominarà el garbí o ponent fluix, de força 1/3. A partir del vespre i nit tornarà a entrar tramuntana o provençal de força 3/4.
 
 Estat de la Mar: Marejol durant bona part del dia. A ultima hora de la nit pot pujar a maror, amb tràgul de gregal de mig metre d'alçada.

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Apte.   
 
Tª Mar: 13,9ºC

Dijous 17 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel encara amb bandes de núvols alts de matinada, però amb tendència a aserenar-se ràpidament al matí. La resta del dia dominarà l'ambient assolellat, només amb algun núvol de vent cap a muntanya. Visibilitat molt bona i ambient de ple hivern, amb sensació de fredor acusada pel vent. 

Vent: Entrarà tramuntana forta de matinada, pujant ràpidament de força 4/6 a força 6/8 de bon matí. Durant tota la jornada bufarà a força 7/8 amb cops de força 9 i ratxes que poden superar els 90km/h. A ultima hora de la nit ja pot anar afluixar mica en mica.  
 
 Estat de la Mar: Maror pujant a forta maror de matinada i Forta Maror amb àrees de Maregassa la resta de la jornada. Mar de fons de gregal d'entre 2 i 2,5m d'alçada

Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Prohibit: Tramuntanada forta tot el dia.   
 
Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada