Previsió Meteorològica pel 14 i 15 de Gener

Dilluns 14 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Celvariable de matinada i bon matí encara amb bandes de núvols alts i mitjos i núvols de vent cap a les muntanyes. A partir de migdia ja s'aserenarà molt més i dominarà l'ambient assolellat. Es consolidarà l'ambient més fred, sobretot a ultima hora del dia, quan segurament es donarà la mínima.

Vent: Tramuntana forta a moderada de matinada i matí, de força 6/8. A partir de mig matí i migdia baixarà a força 4/6 i ja a la tarda i vespre quedarà tramuntaneta de força 3/5 amb tendència a anar encalmant.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada i matí , amb maror a partir de migdia i la resta de la tarda. Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m a la primera meitat del dia, baixant a 1m d'alçada a la tarda.

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Precaució: Situació de tramuntana.  

Tª Mar: 13,9ºC


Dimarts 15 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada, però aniran arribant bandes de núvols alts i mitjos ja a primera hora del matí, que arribaran a mig tapar el cel durant les hores centrals del dia. Durant la tarda també s'hi sumarà alguna nuvolada, amb possibilitat que es pugui escapar alguna gotella o ruixat durant la tarda. Ambient que seguirà d'hivern amb fred més acusada al matí.

Vent: Terral o garbí de matinada i matí , amb calmes fins a primera hora de la tarda. A mitja tarda o vespre hi haurà una entrada transitòria i sobtada de tramuntana, de força 5/7 que durarà fins al vespre o nit. 

Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada fins a migdia. A la tarda pujarà ràpidament a Maror, coincidint amb l'entrada de tramuntana.

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Apte.   
  

Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada