Previsió Meteorològica pel 11, 12 i 13 de Gener

Divendres 11 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb alguna banda de núvols alts de matinada i primera hora del matí. Ambient fred a primera hora del matí i encara amb certa suavitat a migdia.  

Vent: Bufarà tramuntaneta de força 3/4  de matinada, encalmant ja a primera hora del matí i mantenint-se mb vent molt fluix i variable de direcció la resta del dia

Estat de la Mar: Marejol de matinada, amb arrissada a partir de mig matí. Tràgul de gregal entre mig i un metre d'alçada durant la primera meitat del dia. .

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Apte.   

Tª Mar: 13,9ºCDissabte 12 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel serè durant la primera meitat de dia, amb arribada progressiva de núvols alts durant la tarda i vespre, molt més espessos ja a la nit. Ambient fred a primera hora del matí amb tímida glaçada i més suau ja de dies, però cada cop més d'hivern.

Vent: Bufarà terral de matinada amb vent fluix i variable de direcció la resta del dia. A partir de la tarda i vespre pot girar cap a garbinet de força 1/3.

Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Apte.   

Tª Mar: 13,9ºC


Diumenge 13 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable durant tot el dia, de matinada i matí passara un front que ens deixarà molts núvols alts i mitjos i fins i tot possibilitat d'alguna gota. A partir de migdia i tarda, les nuvolades d'evolució agafaran el relleu i entre la tarda i vespre són probables ruixats de moderada intensitat, que anirant seguits d'una refrescada notable.  

Vent: Bufarà vent fluix i variable de direcció fins a ultima hora de la tarda o vespre, quan començarà a entrar tramuntana de força 3/5.

Estat de la Mar: Arrissada al matí amb marejol a partir de mitja tarda.

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Apte.   

Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada