Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Gener

Dilluns 21 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i matí amb algun núvolet viatjant de nord a sud. A partir de mig matí i migdia, els núvols i nuvolades s'aniran fent més compactes fins a tapar el cel a primera hora de la tarda. Durant tota la tarda son possibles ruixats de moderada intensitat, fins i tot acompanyats de tempesta i algun gra de calabruix o calamarsa tova. A ultima hora del vespre i nit els núvols i els ruixats tendiran a desaparèixer. Ambient fred de bon matí i també quan descarregui a la tarda. 

Vent: Terral de matinada, amb vent fluix i variable de direcció la resta del dia. A partir de migdia pot dominar el xaloc molt fluix.
 
 Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, encara amb un xic de tràgul de gregal a primera hora. .
 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Apte. 

 
Tª Mar: 13,9ºC


Dimarts 22 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, però més serè amb el pas de les hores. A partir de mig matí i migdia veurem aparèixer núvols alts i mitjos per ponent, els quals aniran clarament a més al migdia i tarda i arribaran a tapar i entelar el cel a la tarda, vespre i nit.  

Vent: Terral de matinada amb entrada de garbí moderat a partir del matí, de força 3/4, que es reforçarà a migdia i tarda fins a força 4/6. A ultima hora del  dia anirà clarament a la baixa.  
 
 Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb marejol mar endins a partir de migdia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Apte. 

 
Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada